CBD Buds är här för att stanna och brukas

För tre månader sedan testade jag att röka CBD buds för första gången. Nu menar jag alltså ingen olaglig drog köpt från gatan, utan EU-certifierad industrihampa köpt från nätet. Har ni också noterat att allt färre röker cigaretter? Det kanske har med rökförbudet på många offentliga platser att göra. Men jag tror att man kan utläsa ett större hälsotänk i det också. Folk som inte vill överge rökandet helt erbjuds numera mer hälsosamma alternativ, som e-cigaretter och CBD buds. Själv har jag fastnat för det sistnämnda.

Provade det för första gången

Hos en vän, redan när han plockade upp och visade påsen med CBD buds. Med en sort som heter ”Royal Moby” tyckte jag att det luktade otroligt gott. Sött och syrligt på samma gång med toner av vanilj, citrus och eucalyptus. Efter ett par bloss kände jag direkt en känsla av välbehag och sinnesro. Det här är ju perfekt för mig som jobbar inom vården och stressar på väldigt mycket dagarna i ända. Det gick bara ett par dagar innan jag sökte upp en sida på nätet. Som säljer CBD buds där jag la min första beställning. Jag testade efter en rekommendation att beställa ”Amnesia Haze” och jag blev väldigt nöjd.

Det är väldigt hög kvalitet på de här produkterna

Inte en massa frön och kvistar utan bara härligt fina CBD budsar. Med naturligt högt innehåll av cannabinoider, flavonoider och terpener som många läkare och forskare talar väldigt gott om. Så går även dialogen på sjukhuset som jag arbetar på. Jag är själv mycket noga med vad jag beställer, och det är en trygghet för mig att veta. Att dessa produkter är labbtestade i dubbla led. Det är en förutsättning för mig när jag köper CBD buds vid varje tillfälle.

CBD buds

Min senast lagda beställning av CBD buds

Blev ”Crystal Haze” som såg intressant ut. Här pratar vi sativa-dominerande naturliga honplantor med en fin doft av citron och citrus. Jag vill starkt rekommendera alla som vill välja ett sundare alternativ till rökning. Att börja med CBD buds istället, som definitivt är här för att stanna!