Elcigg är ett bra tips till dig som vill sluta röka cigaretter

Det finns många livsavgörande händelser i ens liv som har positiva effekter och min stavas elcigg. När man väl bestämmer sig för att göra en förändring i sitt liv. Så som att bli helt fri från cigaretter är det alltid en god idé att lyssna till.

Elcigg och cigarettpacket

Och prata med personer som har gått igenom samma utmaning. Även om det kan kännas tufft att sluta röka vanliga cigaretter. Så går det att lyckas, elciggen är ett tydligt bevis på det. Här följer mina råd som före detta storrökare, som för drygt ett år sedan valde att börja med elcigg istället. Du behöver inte komplicera det alltför mycket, jag gjorde det enkelt för mig.

Börja med att kasta ut allt

som har med din cigarettrökning att göra. Och när du blir sugen på en cigarett: ta en promenad eller ät något nyttigt snacks. Blir abstinensen stor kan du också ringa en vän och prata om något lustfyllt. Eller kolla på en serie. Jag gjorde allt detta, men köpte mig även en elcigg med många olika spännande smaker. Självklart kör jag elcigg med oljor helt fri från tobak, nikotin, tjärna och annan skit. Men du får ändå känslan av rök eftersom det är vegetabiliskt glycerin. Och alltså inte den direkt farliga röken från vanliga cigg.

Fördelarna med att gå från cigaretter till elcigg är så otroligt många. Men de som jag märker av tydligast är nog den ekonomiska fördelen. Eftersom jag sparar väldigt mycket pengar, påtagligt förbättrad hälsa och vitare tänder. En flickvän som faktiskt uppskattar mina kyssar eftersom andedräkten faktiskt inte är vedervärdig. Bättre lukt- och smaksinne samt att jag inte behöver gå ut varje gång jag blir sugen på att puffa lite.

Det är särskilt skönt under årets lite kallare perioder

att kunna stanna inne i värmen och ta sig ett par bloss av en förslagsvis tropisk smak. Som jag själv gillar att röka med min elcigg. Jag skulle kunna fortsätta skriva en bok om alla fördelar med elcigg, men jag stannar där. Nu är det upp till dig om du vill leva ett längre, hälsosammare och enklare liv.

Elcigg

Jag råder dig då att fimpa satans påfund och istället köpa dig ett startpaket med en elcigg. Nu ska puffa min nya smak ”Berry burst” med min elcigg. Och till dig som nu ska göra ett kraftfullt försök. Att gå samma härliga väg som mig, stort lycka till på resan!